Frivillig

Ønsker du å engasjere deg frivillig i ÅSS?

Vil du få en mer innholdsrik studietid, lære mye om deg selv og andre, få nye venner på tvers av linjer og pynte på CVen din?

Vi i ÅSS er alltids på utkikk etter studenter som ønsker å engasjere seg frivillig. Enten om det er som vakt i banken, i baren eller noen som ønsker å bidra på andre måter.

For mer info, ta kontakt med frivillig@astudent.no

 

Søk som frivillig nå!

Generell praktisk informasjon rundt frivillighet i ÅSS:

Om du ønsker å være med på å styre den største studentorganisasjonen i fylket, så har ÅSS valg av nytt styre rundt april/mai hvert år, hvor alle våre 1250+ medlemmer kan være med og stemme. Alle styremedlemmer har stemmerett og bestemmer hvordan midler skal fordeles og hva ÅSS skal være. Per dags dato er det 9 studenter i styret.

Komitéutlysninger skjer i to runder, rett før og like etter sommeren. Komitémedlemmer er en del av “storestyret” og er med på møter og har mulighet til å komme med sine meninger, men har ikke stemmerett. Antall komitémedlemmer varierer mellom 15-25 studenter.

Frivillige ser vi etter gjennom hele året, man får medlemskapet sitt gratis og får bli med på frivilligfester sammen med resten.