Bli frivillig

Takk for at du vil melde deg som frivillig! Her finner du info om hva vi trenger.

Vi som er Bankfunksjonærer er den gjengen som drifter Banken. Vi serverer alt fra Corona til sjokoladekaker og kaffe. Det er gjennom oss den gode stemningen i Studenthuset kommer fra!

Mvh Trude Pedersen, Banksjef i Banken Studenthus

Jeg vil bli med
Vi i Vaktvesenet sørger for at gjestene i Banken og på resten av ÅSS sine arrangementer er trygge. Vi fokuserer på å håndtere situasjoner best mulig og god trivsel. Våre frivillige får gratis ordensvaktkurs som kan brukes flere steder.

Mvh Øyvind Alexandersen, frivilligansvarlig i Vaktvesenet

Jeg vil bli med
Vi er de som virkelig gjør at ÅSS er synlig. Vi har driften på sosiale medier, lager planer for markedsføring, organiserer reklamestunts og lager plakater i alle størrelser. Opplysningsansvarlig har kontrollen på hvem vi henvender oss til for markedsføring, både her på skolen og eksterne aktører. Her hos oss får du lære og bruke markedsføring.

Mvh Joakim Myrset Bilstad i Opplysningsavdelingen
Jeg vil bli med

Vi hos Produsentene er de som sørger for produksjon av arrangementer. Noen av oss er med i komitéer som jobber mot et stort arrangement, som Ski & Magi. Et annet stort arrangement er U.-KA som huser den velkjente Revyen. I Revyen kan du melde deg som Revysjef, Scenesjef, Forfattersjef i tillegg til flere andre stillinger.

Vi har også over 10 andre store arrangement i året, i tillegg til flere ukentlige arrangement. Vi hjelper også de andre studentorganisasjonene med deres arrangement. I løpet av året kjører vi 70-80 arrangement. Du får utrolig mye kunnskap om det å arrangere events – her lærer du eventplanning i praksis!

Mvh Camilla Kjersem, Arrangementsansvarlig hos Produsentene
Jeg vil bli med

Vi som er i Revygjengen er med på ÅSS’s morsomste prosjekt. Stikkord: Du får bidra med det du vil – her er det ingen grenser! Du kan være en del av scenecrewet, være skuespiller, sminkør, spille instrumenter eller lage all slags kostymer. Det finnes også administrerende roller som Revysjef, Forfattersjef, Scenesjef, Kostymesjef, Regissør, Sangpedagog eller Skuespillerkoordinator. Her er det humor i alle ledd! I alle disse rollene oppdager du sider ved deg selv som du ikke visste du hadde.

I revyen lager vi også egne sangtekster og skriver alt manus selv. Musikk og passende sanger skal velges ut. Vi lager danser. Vi spiller all slags instrumenter. Rekvisitter og kulisser skal kjøpes og lages. Hos oss kan du også være kokk eller kokkeassistent for den morsomste gjengen på skolen!
I Revyen får du gjøre det du synes er gøy – vi vil ha en bit av DITT talent!

Mvh Jone N. Knoph, Revysjef for Høgskolerevyen 2015 – Jomfrudommen

Jeg vil bli med
I Strømverket kjører vi lyd og lys på ÅSS sine arrangementer. Vi har en stor utstyrspark og samarbeider tett med store aktører i bransjen. Vi har flere arrangement i Banken, men kjører også lyd og lys for skolen i tillegg til de andre studentorganisasjonene. Hos oss får du erfaring med den tekniske siden av arrangement, kjøre konserter og kjøre lysshow.

Mvh Thomas Solberg, Teknisk Sjef i Strømverket
Jeg vil bli med

Er du ikke helt sikker på hva du vil gjøre? Vi som er frivillige er med å jobber i Banken sammen med funksjonærene under arrangement. Vi kan også bidra på andre områder hvor det trengs hjelp til å hente, bringe, pynte til arrangement, levere, ordne eller fikse et eller annet for en av de andre avdelingene. Bli med – dette er tidenes fritidsaktivitet!
Jeg vil bli med