Grupper

ÅSS-koret ÅSHILD

Har du en sangfugl i magen? Bli med i koret ÅSHILD (Ålesund studentenes høyrøstede ildsjeler)! Vi møtes tirsdager kl. 19-21, i Sydsalen på Kulturskolen.

Vi tar i mot alle sammen, mann eller kvinne. Sanger velges etter ønske og det er ingen møteplikt! Bli med da vel

Har du spørsmål?

Ta kontakt  på siden vår “ÅSS koret Åshild” på Facebook.

Radiogruppa er ei gruppe for den som er interessert i lage radioprogram i form av podcast. Gruppa har profesjonelt utstyr til podcast.

Studentpodcasten Uvisemenn 

Om du vil starte din egen podcast, ta kontakt på facebook eller på grupper@astudent.no

ÅSS Friluftslivgruppa er for deg som verdsetter aktivitet i sjø og fjell. NTNU Ålesund ligger midt i et eldorado av tinder og topper som springer ut i fra fjorden. Her kan du velge mellom en rekke fjell som kan bestiges til fots, med eller uten tau.
Skolen ligger også i nærheten av en flerbrukshall med mulighet for klatring. Som medlem kan du få låne det meste du trenger av utstyr. Vi har også utleie av kajakker og tilbehør, noe som er svært flittig brukt av medlemmene. Du vil også få muligheten til å delta på ulike kurs samt bli kjent med andre likesinnede gjennom turer i regi av gruppa.
Høres dette ut som noe for deg? Meld deg inn! Du finner oss på facebook

ÅSS Ølbryggergruppa er en gruppe for studentene ved NTNU i Ålesund, opprettet for å fremme interesse for og øke kunnskapen rundt ølbrygging.

Ølbryggergruppa har som mål at så mange studenter som mulig skal lære seg å brygge øl. Det er ingen øl som er bedre enn den man har brygget selv.

Mange tror at det er vanskelig å brygge øl selv og derfor ikke gidder å sette seg inn i det, dette er ikke tilfellet. Øl er ikke vanskelig å brygge, det kreves bare litt kunnskap. Derfor kommer vi i ølbryggergruppa til å arrangere kurs hvor vi vil lære vekk hvordan man brygger sitt eget øl. Etter man har vert med på kurset får man også mulighet til å låne bryggeutstyret til ÅSS Ølbryggergruppa.

Trenger du noen argumenter til hvorfor du skal brygge ditt eget øl? Det er sosialt, du lærer et spennende håndverk med tradisjoner som går flere tusen år bak i tiden, og er ikke dette nok til å overbevise deg kan det nevnes at det er billig. Du kan produsere dit eget øl som smaker bedre enn hva du for kjøpt i butikkene til bare 5kr pr. flaske.

Om dette vekket din interesse for ølbrygging sjekk ut facebook siden vår:
ÅSS Ølbryggergruppa på facebook

Bli med i ÅSS Dykkergruppa! Gruppa består av dykkere, fridykkere og de som kunne tenke seg å begynne med dykking! Vi har utlån av utstyr og Dykkersenteret i Ålesund arrangerer turer regelmessig. Det norske farvann er selvfølgelig kaldere enn de tropiske hav, men med tørrdrakt merkes ikke dette og det er luftforsyning/bunntid som  begrenser dykketiden. Har du lyst å se hva norsk sjø har å by på av dyreliv eller vrak, eller engasjerer du deg for miljøet og har lyst å hjelpe til ved å dykke etter søppel? Bli med i ÅSSDykkergruppa 2017/18  på facebook da vel for mer informasjon!

Musikkgruppa er ei gruppe med mål å gi musikere på campus mulighet til å spille musikk sammen. Vi har øvingslokale på Kolvikbakken Ungdomsskule, med faste tider tirsdag og torsdag fra 18.00 til 20.00, der vi kan jamme og øve. Meininga med musikkgruppa er å ha et lavterskel tilbud til alle som ønsker å spille musikk sammen med andre musikere.

Mer om gruppa finner du på facebook

ÅSS Grillgruppa:
I denne gruppen kan du:
– Gi beskjed når du vil samle folk til å grille.
– Bli med andre medlem å grille.
– Treffe nye venner.
– Få med deg når grillgruppen arrangerer event.

Ved senere anledning kan vi tilby:
– Utlån av gassgriller

Mer info på facebook

Kampsportgruppe under ÅSS på NTNU i Ålesund.

Passar for ALLE. Ingen krav til kunnskap, erfaring eller fysikk. Vi vil finne deg en partner i henhold til ditt nivå.

Trener både kickboksing og bryting.

VI har alt nødvendig utstyr – matter, pads, mitts, hansker og utstyr til utlån

Kom og lær nye ting, eller utfordre det du allerede kan!

Vi har og gode rabattar på utstyr frå fighter.no og budosport.no. Ta kontakt for bestilling.

Ta kontakt eller møt opp om du er interessert!

For at denne gruppen skal holdes aktiv skoleåret 18/19 trenger vi en gruppeleder.

Ta kontakt med Åss på facebook om du er interessert! 

Surfegruppen er en gruppe for folk som surfer og har lyst til å surfe! Vi har diverse utstyr så føler du for å prøve noe nytt er det bare å ta kontakt! Vi skal også arrangere turer til feks Hoddevika, og kanskje en liten utlandstur:)

Mer info på facebook

Spillgruppa er gruppa for alle spillentusiastene i ÅSS! Vi arrangerer spillkvelder og LAN. Bli med for spilling og moro! Vi har mange forskjellige brettspill, og en PS3 og en PS4 med spill.

Finn oss på facebook