U.-KA

U.-KA Ålesund

– av studenter, for alle

Hva er det?

U.-KA foregår hvert år rundt mars og er en festival laget av studentene ved NTNU Ålesund, for alle. Planleggingen og arbeidet med festivalen starter mange måneder i forveien og en gruppe studenter, kjent som U.-KA-gjengen, jobber jevnt og trutt mot de satte datoene på vårhalvåret. Hovedfokuset ligger på studenter og andre unge over 18 år, men programmet har noe for enhver smak og er tilpasset slik at alt fra småbarnsfamilier til oldefedre skal finne noe interessant.

Etter 3 år med U.-KA-festivalen har programmet fått noen faste innslag. Quiz, konsert, pub til pub, og ikke minst Revy er gjengangere under U.-KA og har hatt stor suksess tidligere år. Vi ser alltid gjennom fjorårets program og endrer og tilrettelegger der det trengs for at vi best mulig skal kunne lage og gjennomføre en festival som skaper liv i Ålesund by.

Hvorfor?

Å få liv i Ålesund by skaper ikke bare bedre stemning hos de som allerede bor her, men bidrar også til å trekke studenter hit. Vi vil U.-KA Ålesund skal være en bidragsyter til å skape Ålesund som kulturby og et sted de tilreisende studentene skal ønske å bosette seg etter endt studie. Å få vise hva Ålesund og omegn har å by på blir derfor vektlagt.
Studentene klarer ikke arrangere festivalen alene og fordi vi ønsker lokal forankring er U.-KA Ålesund et prosjekt som gjennomføres i samarbeid med flere aktører i byen.

Slik vil vi fylle byen med studentliv, musikk, og ulike arrangement som er representativt for studenter i Ålesund som kulturby og destinasjon.

 

 

 

Vil du være med?

U.-KA er et arrangement underlagt ÅSS og er det største som blir gjennomført i løpet av året. Vi trenger flere engasjerte ildsjeler som vil være med å skape en fantastisk festival! U.-KA-styret består av Revysjef, Promoansvarlig, Arrangementansvarlig, Bookingansvarlig, og Økonomiansvarlig, i tillegg til leder. I et relativt lite styre kreves det minimumskunnskaper relatert til vervet, eventuelt et sterkt ønske om å lære. Hvis du har lyst å være frivillig i løpet av studietiden din, er U.-KA en god mulighet hvor du får variert erfaring og får knyttet kontakter på tvers av organisasjoner og bedrifter. I tillegg er det fantastisk gøy!

Har du spørsmål? Send en mail til ukaa@astudent.no, send melding på facebook ”Uka i Ålesund”, eller kom innom ÅSS-kontoret for en kaffe og en prat.