Aktivitetsgrupper

Ålesund Studentsamfunn har aktivitetsgrupper som passer for hver og en! Som ÅSS medlem har du mulighet til å leie utstyr hos våre 10 aktivitetsgrupper og bli med på forskjellige turer og aktiviteter. Det er også mulighet for å bli medlem i selve aktivitetsgruppen, slik at folk med felles interesser kan bli kjent, samkjøre aktiviteter og låne utstyr.

ÅSS Ølbryggegruppen

Dette er en gruppe opprettet for å fremme interesse og øke kunnskap rundt ølbrygging på NTNU i Ålesund. Øl er ikke vanskelig å brygge, det kreves bare litt kunnskap. Derfor tilbyr vi i Ølbryggegruppen kurs om ølbrygging og utlån av utstyr. Vi disponerer også tre halvautomatiske bryggeapparater på helholdsvis 30 og 60 liter. Vi har også utstyr for flasking. Å brygge eget øl er sosialt og du lærer om et spennende håndtverk med tradisjoner som går flere tusen år tilbake i tid. 

Ta kontakt med styret i ÅSS Ølbryggegruppen hvis du lurer på noe. Styret består av Are Hatlen, Ole Morken, Heljar Kjerstad og Karlis Kathin.

Sjekk ut ÅSS Ølbryggegruppen sin facebook her

ÅSS Friluftsgruppen

ÅSS Friluftsgruppe er til for deg som er glad i fjord og fjell. Vi låner ut diverse utstyr til deg som er ÅSS-medlem, slik at du kan boltre deg i Sunnmørsalpene eller i fjorden. Vi har blant annet kajakker, telt, stegjern, isøkser samt forskjellig utstyr for klatring. Gjennom vår facebookgruppe kan du komme i kontakt med likesinnede friluftsfolk. Her finner du også retningslinjer for lån for utstyr. 

Ta kontakt med oss på Facebook her.

ÅSS Surfegruppen

Surfegruppen er hovedsakelig en plattform skapt for å organisere samkjøring til surfing og stille surf-relaterte spørsmål. Som medlem kan man både låne surfeutstyr og være med på gruppeturer i regi av ÅSS. Det er ingen krav til at man har surfet tidligere, så her er det bare å hive seg på om man ønsker nye utfordringer. 

Ta kontakt med oss på Facebook her.

ÅSS Seilgruppen

Info kommer. 

ÅSS Kampsportgruppen

Info kommer. 

ÅSS Musikkgruppen

Musikkgruppa er ei gruppe med mål å gi musikere på campus mulighet til å spille musikk sammen. Vi har øvingslokale på Kolvikbakken Ungdomsskole, med faste tider tirsdag og torsdag fra 18.00 til 20.00, der vi kan jamme og øve. Meininga med musikkgruppa er å ha et lavterskel tilbud til alle som ønsker å spille musikk sammen med andre musikere.

Øvinger: Tirsdag: 18.00 til 20.00
Torsdag: 18.00 til 20.00 

Ta kontakt med oss på Facebook her.

ÅSS Dykkergruppen

ÅSS Dykkergruppen er for alle som vil begynne med eller driver med med dykking på alle nivå. Vi har utlån av dykkerutstyr og har et samarbeid med Ålesund Dykkersenter som arrangerer blant annet turer, kurs, fyller luft og har utlån dersom vårt utstyr ikke strekker til. På gruppen kan du poste om du trenger en dykkerbuddy, stille spørsmål angående utlån, logg, locations, status på utstyr etc.

Ta kontakt med oss på Facebook her.

ÅSS Spillgruppen

ÅSS Spillgruppa er en aktivitetgruppe i Ålesund Studentsamfunn for spillentusiaster. Vi har et stort utvalg av brettspill og konsollspill.
Ta kontakt om du hvil låne eller trenger noen å spille sammen med.

Ta kontakt med oss på Facebook her.

ÅSS Grillgruppen

Info kommer. 

ÅSS Korgruppen

Åss Korgruppa er for deg som liker du å synge, spille et instrument eller leter etter en hyggelig aktivitet ved siden av studiene. Det er alltid kjempegøy å komme på øvinger. Vi utfordrer oss musikalsk både individuelt og som en gruppe. Dette er et lavtelskertilbud, vi synger med den stemmen vi har! Her blir alle tatt i mot med åpne armer!

Ta kontakt med oss på Facebook her.