Aktivitetsgrupper

Ålesund Studentsamfunn har aktivitetsgrupper som passer for hver og en! Som ÅSS medlem har du mulighet til å leie utstyr hos våre aktivitetsgrupper og bli med på forskjellige turer og aktiviteter. Det er også mulighet for å bli medlem i selve aktivitetsgruppen, slik at folk med felles interesser kan bli kjent, samkjøre aktiviteter og låne utstyr.

ÅSS Ølbryggegruppa

Dette er en gruppe opprettet for å fremme interesse og øke kunnskap rundt ølbrygging på NTNU i Ålesund. Øl er ikke vanskelig å brygge, det kreves bare litt kunnskap. Derfor tilbyr vi i Ølbryggegruppa kurs om ølbrygging og utlån av utstyr. Vi disponerer også tre halvautomatiske bryggeapparater på 30 og 60 liter. Vi har også utstyr for flasking. Å brygge eget øl er sosialt og du lærer om et spennende håndtverk med tradisjoner som går flere tusen år tilbake i tid. 

Ta kontakt med styret i ÅSS Ølbryggegruppa hvis du lurer på noe. Styret består av Are Hatlen, Ole Morken, Heljar Kjerstad og Karlis Kathin.

Sjekk ut ÅSS Ølbryggegruppa sin facebook her

ÅSS Friluftsgruppa

Info kommer. 

ÅSS Surfegruppa

Surfegruppen er hovedsakelig en plattform skapt for å organisere samkjøring til surfing og stille surf-relaterte spørsmål. Som medlem kan man både låne surfeutstyr og være med på gruppeturer i regi av ÅSS. Det er ingen krav til at man har surfet tidligere, så her er det bare å hive seg på om man ønsker nye utfordringer. 

Ta kontakt med oss på Facebook her.

ÅSS Seilgruppa

Info kommer. 

ÅSS Kampsportgruppa

Info kommer. 

ÅSS Musikkgruppa

Info kommer. 

ÅSS Spillgruppa

Info kommer. 

ÅSS Grillgruppa

Info kommer.