SKI & MAGI

Ski & Magi er vinterens store happening der studentene på NTNU i Ålesund drar på en jovial weekendtrip til et utvalgt skiresort. Formålet med arrangementet er at studenter skal få knyttet et sterkere bånd, samt å få utforsket den vakre norske fjellheimen. De siste årene har arrangementet funnet sted både på Oppdal, Bjorli, Hafjell og Kvitfjell. 

Ledig stilling som Ski & Magi-leder

Ålesund Studentsamfunn, skoleåret 2019/2020

 

Ski & Magi er vinterens store happening! Det er en 3-dagers tur til et utvalgt skiresort, der flere hundre studenter samles for å bli bedre kjent og for å ha det gøy. Som Ski & Magi-leder har du ansvaret for at arrangementet blir gjennomført på en trygg og sikker måte. Du skal sammen med styret i ÅSS og sin utvalgte komite booke alpinanlegg som har gode og attraktive tilbud for å ivareta Ski & Magi-ånden. Ski & Magi-leder har det overordnede ansvar for alle områder under planlegging, gjennomføring og etterarbeid knyttet til eventet, herunder spons, budsjett, aktiviteter, logistikk, bemanning osv.

 

Søknad sendes til hr@astudent.no

 

 

2. Generelle oppgaver

2.1. Ski & Magi-leder er ansvarlig for at Ski & Magi blir vellykket og gjennomføres på en trygg og sikker måte.

2.2. Ski & Magi-leder har delegeringsmyndighet i sin komité. 2.3.

Ski & Magi-leder er ansvarlig for, men skal ta avgjørelsen sammen med styret og sin komité, å booke alpinanlegg som har gode og attraktive tilbud for å ivareta Ski & Magi-ånden.

2.4. Ski & Magi-leder har overordnet ansvar for alle områder under planlegging, gjennomføring og etterarbeid knyttet til Ski & Magi. Herunder spons, aktiviteter, logistikk, bemanning og så videre.

2.5. Ski & Magi-leder skal delegere ansvarsområder for gjennomføring av arrangement videre til sine komitémedlemmer. Rapport fra 2015/2016 inneholder god instruks for nettopp dette.

2.6. Ski & Magi-leder har ansvar for sunn og god økonomi til prosjektet.

2.7. Ski & Magi-leder har ansvar for å rekruttere frivillige til arrangementet dersom det ses behov. 2.8. Ski & Magi-leder har ansvar for at de foregående års lærdom blir implementert i prosjektet for inneværende år.