FESTIVALEN AV STUDENTER, FOR ALLE

09-19 mars 2022 arrangerer Ålesund studentsamfunn ved NTNU i Ålesund U.-KA. Dette er et arrangement for enhver smak, hvor vi vil fylle byen med masse kultur, liv og stemning. Arrangementet baserer seg på frivillig arbeidskraft, rekruttert fra studentmiljøet. U.-KA.’s viktigste publikumsmålgrupper er nåværende og tidligere studenter, byens og regionens øvrige befolkning, samt venner og kjente av enhver. I år håper vi å utvikle U.-KA slik at 2022 blir enda bedre og større enn tidligere år.

Arrangementene vil i hovedsak være rundt i sentrum for å vise frem den flotte byen vår. Etter 2 år med avlyst/redusert U.-KA. festivalen følte vi det var viktig å vise frem byen til alle nye tilflyttede, samtidig som gamle kjente kan feire at ting endelig nærmer seg normalen.

9.-10. Mars: U.-KA.-Revyen: KALEIDOSKOP

Den populære studentrevyen er endelig tilbake!

Denne gangen presenterer U.-KA.-Revyen 2022 showet Kaleidoskop! 9. og 10.Mars inntar vi Parken kulturhus for å vise frem et bredt spekter av varierte og dagsaktuelle sketjser som alle kan kjenne seg igjen i.
Revyen vil bli spilt i parken kulturhus onsdag 9. og torsdag 10. Mars.

 

11.Mars

Første fredag er en litt roligere dag, etter revyen har hatt sine forestillinger. Vi kan invitere på konsert med Moldegjengen 06 boys , support fra KØDE, på terminalen fra klokken 20.00.

 

12. Mars

Lørdag 12. Mars er en dag fullspekket med kultur, aktivitet og glede. Vi inviterer til familiedag  i Ålesund sentrum fra kl 12. Her vil det være aktiviteter som ansiktsmaling, skattejakt, trylleshow og konsert. Konserten vil bli spilt fra seilbåt i hjerte av Ålesund – Brosundet. Artisten er Emma Jensen , kjent fra låter som «Closer» og «Someone to break your heart». Konserten er gratis, åpen for alle, og kan nytes fra Dronning Sonjas plass.
På kveldstid blir det konsert med Hagle, som dere sikkert også husker fra Jugendfest. Konserten er på terminalen, og dørene åpner 20.00.

 

13. Mars

Søndag blir en viktig dag: Vi skal rydde i brosundet fra klokken 14 – sammen med Rydd Møre. Her vil vi ha dykkere i vannet for å lete etter, og trekke opp, søppel og annet rusk som er i brosundet. Håper mange har mulighet til å bli med på dette! Det vil bli konkurranser, aktiviteter og god stemning.
Fra klokken 19.00 kan du få med deg et foredrag med Mats Grimsæth «Det finnes ingen fasit – på livet».

 

14. Mars

På mandag kan alle studenter klatre til halv pris i buldrehallen. Du får også 20% på klatreutstyr.

 

15. Mars

Swimrun arrangeres på bybadet – 700m svømming, etterfulgt av en 4km løpe-etappe.
Senere på dagen er det duket for det faste, mest populære arrangement – Bar til bar. Oppmøte er kl 18.00 ved bachus. Form et lag, kle dere etter et tema og nyt de forskjellige serveringsstedene i Ålesund, imens dere kriger dere gjennom utfordringer og poster fra U.-KA.’s dommere. Afterparty blir på Bachus Bar & Lounge.

 

16. Mars

Onsdag blir det campuslekene med NTNUI. Her blir det diverse aktiviteter på campus, etterfulgt av en kanonball-turnering i Larsgårdshalen.
Det vil også bli et foredrag med OL-bryter Stig André Berge.  Foredraget er i banken studenthus, og varer fra kl 19.00.

 

17. Mars

Torsdag blir en by-dag, med ølsmaking på molo, parallelt med vinsmaking på vino bar! Etter arrangementene blir det afterparty og B2 på Bachus.

 

18. Mars

Dagen starter med morgenbad med plaskelaget. Her får vi benytte oss av garderoben til symbiosen.
Etter dette er det duket for nok en tradisjon – U.-KA. Latter på Molo Brew! Arrangemnetet vil starte med stand-up, etterfulgt av en quiz, begge holdt av Emil og Olav fra BMI (Bare moro impro). Kvelden avsluttes med afterparty, hvor Hugo Boss skal spille musikk.

 

19. Mars

U.-KA. Avsluttes med et smell på Molo Brew! I tradisjon tro har vi invitert Elfap til å spille irske folkeviser for Ålesunds befolkning under St. Patricks party. Grønne klær, grønn drikke, livemusikk, dansing og masse god stemning er hva du kan forvente på U.-KA.’s siste dag. Vi takker så mye for oss, og håper dere har kost dere <3

U.-KA.-komiteén 21 22

Ønsker din bedrift å komme i kontakt med U.-KA.?

Under byfestivalen har vi en rekke aktiviteter og arrangement som tar sted på NTNU og Ålesund by. Som bedrift er det mulighet for stand, bedriftspresentasjoner, foredrag og promotering/profilering. Gjelder det samarbeidsavtaler eller spons er vi også åpne for henvendelser. 

Ta kontakt på ukaa@astudent.no for mer informasjon.